Franța: Polițiștii au dejucat planul ce viza atacuri împotriva unor politicieni

118
Franța: Polițiștii au dejucat planul ce viza atacuri împotriva unor politicieni - frantazecetineri-1508323208.jpg

Articole recomandate

Zece persoane, cu vârste între 17 și 25 de ani, au fost arestate, ieri, în sud-estul Franței și în regiunea pariziană, fiind suspectate că plănuiau atacuri împotriva unor oameni politici, au indicat surse apropiate anchetei, în cadrul căreia un fost militant extremist de dreapta a fost arestat în luna iunie, transmite AFP.

În această anchetă, un fost membru al mișcării Acțiunea Franceză (extrema dreaptă regalistă), în vârstă de 21 de ani, a fost inculpat la începutul lui iulie după ce a amenințat pe rețele sociale că va ataca migranți și jihadiști, au precizat sursele, confirmând o informație publicată de cotidianul Le Monde.

Potrivit agenției Reuters, care citează un oficial din sistemul de justiție, poliția antiteroristă franceză a arestat zece militanți de extremă dreapta.

Conform postului de televiziune privat M6, preluat de Reuters, cei zece tineri sunt suspectați că plănuiau atacuri împotriva unor politicieni francezi și a unor lăcașuri de cult musulmane. Arestările au fost operate în departamentul Seine-Saint-Denis, în nordul Parisului, și la Marsilia, a relatat M6.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8918 secunde