Fotomodel de talie internațională, găsit mort în casă

400
Fotomodel de talie internațională, găsit mort în casă - 180716annabelleneilsonnews-1531915219.jpg

Articole recomandate

Cea mai bună prietenă a lui Kate Moss, fotomodelul Annabelle Neilson, a fost găsită fără suflare în propria casă. Muza designerului Alexander McQueen a încetat din viață, joi, la vârsta de 49 de ani. Cauza morții nu a fost făcută publică de către autorități, dar este confirmat faptul că nu este vorba de o moarte suspectă.

Annabelle Neilson a făcut parte din topul celor mai apreciate modele din lume și a fost foarte bună prietenă cu Kate Moss și Naomi Campbell. Deși a avut o carieră de succes ca model și mai târziu ca autor de cărți pentru copii, viața ei a fost plină de tragedii personale.

Când avea doar 16 ani a fost victima unui atac în timp ce se afla cu niște prieteni de familie într-o călătorie prin Australia. Agresorul a legat-o pe Annabelle de un copac și a bătut-o timp de două ore. A scăpat cu viață, dar a avut nevoie de o intervenție chirurgicală reconstructivă.


După incident, britanica a suferit de depresie severă. S-a apucat de consumul de droguri și a renunțat la școală. Despre acel moment, modelul spunea în anul 2015 că heroina i-a salvat viața într-un fel, pentru că altfel s-ar fi sinucis. A reușit să renunțe la droguri după mulți ani de dependență.

În 2010, moartea sufletului ei pereche, Alexander McQueen, care s-a sinucis, i-a lăsat un gol imens în suflet.

Annabelle Neilson, a cărei bunică a fost verișoara Reginei Mame, a fost căsătorită cu Nathaniel Philip Rothschild, unul dintre membrii celei mai puternice și bogate familii din lume. Cei doi s-au căsătorit în 1994, însă au divorțat trei ani mai târziu, scrie tabu.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9101 secunde