€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute

Ştire online publicată Luni, 03 Iulie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Treizeci și una de persoane au fost rănite și 17 sunt date dispărute în urma unui grav accident rutier produs în această dimineață pe o autostradă din sudul Germaniei. 


Un autocar a fost complet mistuit de flăcări după o coliziune cu un autotren, relatează AFP și cotidianul Die Welt, în ediția online.


Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute - unfallreisebusinmuenchberg1-1499074504.jpg


Accidentul a avut loc pe autostrada A9, între localitățile Münchberg și Gefrees, în landul Bavaria.


În urma coliziunii, autocarul a luat foc și a ars complet, potrivit dcnews.


Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute - unfallreisebusinmuenchberg2-1499074512.jpg


Potrivit poliției, 31 de pasageri au fost răniți, dintre care unii grav, iar 17 persoane sunt date dispărute. Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu acestea, dar potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, nu este exclus ca unii dintre pasageri să nu fi reușit să se salveze din autocarul în flăcări.


Conform primelor informații, autocarul se îndrepta în direcția Nürnberg când a fost prins într-un ambuteiaj și a lovit un autotren care rula în fața lui.


Foto. ACCIDENT CUMPLIT ÎNTRE UN AUTOCAR ȘI UN CAMION. 17 persoane dispărute - unfallreisebusinmuenchberg-1499074519.jpg


Poliția a închis traficul pe autostrada A9 pentru a permite intervenția echipajelor de salvare. Potrivit presei locale, la locul accidentului au aterizat patru elicoptere.


Din primele informații nu se cunosc naționalitățile pasagerilor din autocar.


sursa foto: die welt
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9312 secunde