€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Fostul președinte islamist Morsi a fost înmormântat la Cairo

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul președinte egiptean Mohamed Morsi, decedat luni, a fost înmormântat, ieri, la Cairo, în cartierul estic Medinat Nasr, transmite agenția France Presse, citându-l pe unul din avocații fostului șef de stat. 


Morsi a fost înmormântat în prezența familiei, iar rugăciunea funebră a fost ținută la spitalul închisorii Tora, unde a fost pronunțat decesul, a precizat avocatul Abdelmoneim Abdel Maksoud. 


Mohamed Morsi, în vârstă de 67 de ani, a murit luni, după ce i s-a făcut rău într-un tribunal din Cairo unde era audiat, la aproape șase ani după destituirea sa de către cel care avea să-i devină succesor, Abdel Fattah al-Sissi, pe atunci șef al armatei. 
„Tribunalul i-a acordat dreptul de a vorbi timp de cinci minute. El s-a prăbușit la pământ în cușca acuzaților și a fost transportat imediat la spital”, unde a decedat, a comunicat parchetul general egiptean. „A ajuns la spital exact la ora 16.50 și nu avea răni noi vizibile pe corp”, precizează comunicatul. 


Conform televiziunii egiptene de stat, Mohamed Morsi a decedat din cauza unui stop cardiac. 




Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7162 secunde