Fostul negociator-șef pentru Brexit al UE a anunțat că va candida la președinția Franței

100
Fostul negociator-șef pentru Brexit al UE a anunțat că va candida la președinția Franței - negociatorsef-1630068077.jpg

Articole de la același autor

Fostul negociator-șef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din Franța din 2022 din partea partidului Les Républicains și ar putea fi contracandidatul lui Emmanuel Macron, dacă va fi selectat în cadrul alegerilor preliminare ale partidului.

Barnier a spus că printre punctele programului său se numără limitarea și ținerea sub control a imigrației și repunerea muncii și meritului în centrul societății noastre. De asemenea, lupta împotriva schimbărilor climatice va fi un element al campaniei sale.

„Candidez pentru a fi un preşedinte care îi respectă pe francezi şi care să impună respect pentru Franţa. Suntem în vremuri exigente. Lumea care ne înconjoară este periculoasă, instabilă, fragilă. Ţara noastră o duce rău. Este necesară o alternanţă pentru a reconcilia, a reface întregul şi a acţiona cu adevărat”, a declarat el pentru Le Figaro.

Cu privire la situația din Afganistan, Barnier a spus că Franţa are evident o datorie morală de a acorda azil celor care au lucrat pentru ea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6386 secunde