"Forța noastră, măreția noastră nu depind de Donald Trump"

323

Articole recomandate

Președintele american Barack Obama a susținut învestitura democratei Hillary Clinton în cadrul unui discurs la Convenția democraților în Philadelphia, denunțând viziunea pesimistă promo-vată de republicanul Donald Trump și caracterul periculos al candidaturii acestuia, relatează AFP și Reuters.

El a oferit o alternativă la viziunea omului de afaceri Donald Trump despre SUA ca fiind sub asediul imigranților ilegali și al terorismului, gata să-și piardă locul în lume. "Eu sunt mai optimist cu privire la viitorul Americii, ca niciodată înainte", a spus Obama în fața delegaților adunați în Wells Fargo Center.

Președintele SUA a estimat că Hillary Clinton este "singura candidată a acestei alegeri care crede în acest viitor", calificând-o drept "lider cu proiecte concrete pentru a elimina barierele și a da mai multe șanse fiecărui american".

"America este deja mare. America este deja puternică. Și vă promit: forța noastră, măreția noastră nu depind de Donald Trump", a continuat el. "Noi nu suntem un popor fragil sau temător. Puterea noastră nu vine de la vreun salvator autoproclamat care promite că el singur poate obține o revenire la ordine. Noi nu vrem un suveran", a spus Barack Obama.

Denunțându-l pe Donald Trump ca pe un om puțin interesat de fapte, el a reamintit parcursul omului de afaceri. "Cunosc mulți bărbați și femei de afaceri care au reușit în carieră fără să fie implicați în o lungă serie de procese pentru salarii neplătite și plângeri pentru fraude", a afirmat președintele american. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4815 secunde