Florinel Coman poate prinde transferul vieții! Se află pe lista unui mare club

764
Florinel Coman poate prinde transferul vieții! Se află pe lista unui mare club - otm4othmn2njmtziowi5ztjhnwe3n2yy-1559566383.jpg

Articole recomandate

Florinel Coman ar putea prinde transferul vieții. Atacantul celor de la FCSB se află pe lista lui Fatih Terim, la Galatasaray. Turcii de la Fotomac nu au specificat și eventuala sumă de transfer a jucătorului pe care Gigi Becali l-a evaluat la 50 de milioane de euro.

Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro pentru aducerea lui Florinel Coman, de la Viitorul. În acest sezon, acesta a marcat 12 goluri și a oferit 10 pase decisive, în 38 de meciuri adunate în toate competițiile

"Pe Florinel l-am tot criticat eu, dar o să fie mare jucator. Începe să fie puternic, o să fie mare fotbalist, o să vedeți. Se coace, o să fie mare fotbalist, e și serios", spunea Gigi Becali, cu o lună în urmă.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Florinel Coman

Chiar dacă nu este de acord cu tatuajele pe care le are Coman, Mihai Stoica are încredere în atacantul de 20 de ani și susține că acesta s-a schimbat mult față de anul trecut.

"Coman, anul trecut, era tot timpul în ultimii 3 jucători. Acum, cred că este în primii 3. Coman, care era mereu ultimul, acum este în prima jumătate. Vorbim de kilometri parcurși, vorbim de intensitate, vorbim de ritm cardiac. Jucători care împing limitele. Asta este realitatea", a spus Mihai Stoica, cu două luni în urmă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde