Mai multe ştiri online:

Florinel Coman poate prinde transferul vieții! Se află pe lista unui mare club

Ştire online publicată Luni, 03 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: digi24.ro
Florinel Coman poate prinde transferul vieții! Se află pe lista unui mare club - otm4othmn2njmtziowi5ztjhnwe3n2yy-1559566383.jpg
Florinel Coman ar putea prinde transferul vieții. Atacantul celor de la FCSB se află pe lista lui Fatih Terim, la Galatasaray. Turcii de la Fotomac nu au specificat și eventuala sumă de transfer a jucătorului pe care Gigi Becali l-a evaluat la 50 de milioane de euro.

Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro pentru aducerea lui Florinel Coman, de la Viitorul. În acest sezon, acesta a marcat 12 goluri și a oferit 10 pase decisive, în 38 de meciuri adunate în toate competițiile

”Pe Florinel l-am tot criticat eu, dar o să fie mare jucator. Începe să fie puternic, o să fie mare fotbalist, o să vedeți. Se coace, o să fie mare fotbalist, e și serios”, spunea Gigi Becali, cu o lună în urmă.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Florinel Coman

Chiar dacă nu este de acord cu tatuajele pe care le are Coman, Mihai Stoica are încredere în atacantul de 20 de ani și susține că acesta s-a schimbat mult față de anul trecut.

"Coman, anul trecut, era tot timpul în ultimii 3 jucători. Acum, cred că este în primii 3. Coman, care era mereu ultimul, acum este în prima jumătate. Vorbim de kilometri parcurși, vorbim de intensitate, vorbim de ritm cardiac. Jucători care împing limitele. Asta este realitatea", a spus Mihai Stoica, cu două luni în urmă.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7269 secunde