€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Filme patriotice în grădinițele din Ungaria, noul proiect al lui Viktor Orban

Ştire online publicată Luni, 13 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Guvernul ungar a alocat 500 de milioane de forinți pentru educarea copiilor de grădiniță la un comportament mai patriotic, informează Heti Vilaggazdasag, preluat de Rador.

Guvernul ungar a alocat 500 de milioane de forinți pentru educarea copiilor de grădiniță la un comportament mai patriotic, informează Heti Vilaggazdasag, preluat de Rador.

Astfel, prin realizarea unor filme de scrut metraj va fi stimulat atașamentul față de pământul natal și a unei conștiințe naționale sănătoase a copiilor de grădiniță, informează într-un comunicat Ministerul ungar al Resurselor Umane.

În programul pentru educarea copiilor la grădiniță vor fi incluse basme populare, poezii, jocuri populare păstrătoare de tradiție și cântecele populare.

Educarea națională mai profundă va fi lansată în septembrie în gădinițele din Ungaria. Acest program va contribui la întreținerea relațiilor cu grădinițele maghiare de dincolo de granițele Ungariei, se mai arată în comunicat.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37469 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2212 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6979 secunde