Fiii jurnalistei anticorupție asasinate luni cer demisia premierului Joseph Muscat

171
Fiii jurnalistei anticorupție asasinate luni  cer demisia premierului Joseph Muscat - fiii-1508425799.jpg

Articole recomandate

Cei trei fii ai jurnalistei anticorupție malteze Daphne Caruana Galizia, asasinată luni în apropierea locuinței sale, au cerut, ieri demisia premierului Maltei, Joseph Muscat, pentru "eșec în susținerea libertăților fundamentale", relatează DPA.

Într-o postare pe Facebook, Matthew, Andrew și Paul Caruana Galizia au afirmat că Joseph Muscat trebuie să dea dovadă de responsabilitate politică și să demisioneze.

"Demisionați pentru că asistați la nașterea unei societăți dominate de teamă, neîncredere, crimă și corupție! Demisionați pentru că ați făcut eforturi pentru a ne distruge financiar mama și a o dezumaniza într-un mod atât de brutal și eficient încât nu se mai simțea în siguranță când mergea pe stradă!", au scris fiii jurnalistei malteze asasinate luni, la câțiva metri de locuința sa, cu o bombă plasată sub mașina personală.

Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Matthew Caruana Galizia și semnat de cei trei fii ai jurnalistei. Aceștia au mai solicitat înlocuirea șefului poliției și a procurorului general din Malta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2516 secunde