Fiica președintelui SUA este chelneriță într-un restaurant

422
Fiica președintelui SUA este chelneriță într-un restaurant - sashaobama-1470328924.jpg

Articole recomandate

Departe de Casa Albă, fiica președintelui SUA, Sasha Obama, a schimbat ținuta oficială cu o uniformă de chelneriță, luându-și un job de vară, relatează joi, madame.lefigaro.fr citat de Agerpres.

În timp ce Malia Obama profită de vacanță distrându-se cu prietenii și mergând la festivaluri de muzică, cea de-a doua fiică a președintelui american și-a găsit o ocupație mai puțin distractivă. Sasha Obama a fost angajată la Nancy's, un restaurant de fructe de mare aflat pe insula Martha's Vineyard, la sud de Cape Cod (Massachusetts), preferată de mulți președinți americani și loc predilect pentru reședințele lor secundare.

Potrivit informațiilor din Boston Herald, adolescenta de 15 ani urmează să învețe tainele meseriei, de la lucrul la casă până la pregătirea meselor. Sasha nu a trecut prea mult timp neobservată.

"Ne întrebam de ce existau șase persoane care o ajutau pe fată și apoi am descoperit cine era", povestește un salariat în Boston Herald.

Dacă se face abstracție de cei șase agenți mobilizați pentru a asigura securitatea fiicei președintelui, Sasha Obama poate fi considerată o chelneriță aproape ca oricare, comentează site-ul madame.lefigaro.fr.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde