€ 4.7619
£ 5.507
$ 4.2322

Mai multe ştiri online:

Femeile trecute de 30 de ani primesc liber de la serviciu ca să meargă la întâlniri amoroase

Ştire online publicată Marţi, 12 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Femeile trecute de 30 de ani din China vor primi zile libere ca să se ducă la întâlniri.

Prea multă muncă strică, spune un vechi proverb, potrivit secretele.com. Acesta li se potrivește cel mai bine angajatelor din China care din lipsa timpului liber, nu reușesc să-și găsească jumătatea.

Dar două companii au găsit soluția ideală și au hotărât să le ofere angajatelor de peste 30 de ani opt zile de concediu în plus pentru a merge la... întâlniri.

Vacanță prelungită cu ocazia Anului Nou Lunar

Ca doamnele să poată avea parte de o săptămână acordată cu ocazia Anului Nou Lunar trebuie în primul rând să întrunească criterul legat de vârstă.

Din păcate, sondajele arată că în China tot mai multe femei care sunt singure sunt considerate resturi pentru că aleg să facă carieră în detrimentul unei familii.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2801 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1363 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1027 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7282 secunde