Femeie împinsă sub roțile metroului de un necunoscut. Agresorul, căutat de poliție

234
Femeie împinsă sub roțile metroului de un necunoscut. Agresorul, căutat de poliție - train30957571280465x390-1517066555.jpg

Articole recomandate

O femeie de origine peruană a fost împinsă de către un necunoscut sub roțile metroului, la Roma, în stația Eur-Fermi, direcția Rebibbia. Victima a suferit numeroase fracturi și traume, informează roma.corriere.it.


Micaela Castro Pizarro, îngrijitoare peruană în vârstă de 47 de ani, a fost transportată de urgență la secția de terapie intensivă a spitalului San Camillo. Femeia lucrează ca îngrijitoare și menajeră pentru o familie din zona centrală a Romei, unde mergea ieri înainte de ora 13:00, scrie Rotalianul.com.

Doi martori prezenți în apropierea victimei și care au asistat la groaznica scenă, au fost audiați în birourile secției de poliție împreună cu alte persoane care se aflau pe peronul stației de metrou. Mulți au asistat la incident, dar nu toți au văzut forța – descrisă de anchetatori drept "foarte puternică" – cu care un bărbat a aruncat practic femeia pe șinele trenului. "A fost groaznic, o scenă halucinantă, peronul era plin de oameni, se putea întâmpla oricui", povestește o femeie.

Poliția și carabinierii sunt în căutarea agresorului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2534 secunde