Fecioara Maria și testul de sarcină. IMAGINEA care stârnește CONTROVERSE, promovată de o Biserică

813
Fecioara Maria și testul de sarcină. IMAGINEA care stârnește CONTROVERSE, promovată de o Biserică - christmasbillboard2011banner-1323957941.jpg
O imagine cu Fecioara Maria ținând în mână un test de sarcină stârnește nenumărate controverse, cu puțin timp înaintea Crăciunului.

O biserică din Noua Zeelandă a realizat o reclamă în care Fecioara Maria ține în mână un test de sarcină și pare șocată de rezultatul acestuia, scrie dailymail.co.uk.

Biserica "St. Matthews din Oraș" din Auckland a lansat o campanie publicitară festivă pentru a evita "sentimentalismul și banalitatea" sărbătorilor.

"Este real. Crăciunul este real. Este vorba despre o sarcină reală, o mamă reală și un copil real. Este vorba despre o neliniște reală, curaj și speranță", a declarat Glynn Cardy, vicarul bisericii.

"În ciuda oricărei premoniții, descoperirea Mariei a fost șocantă cu siguranță. Maria era necăsătorită, tânără și săracă. Sarcina i-ar fi schimbat viitorul", a spus vicarul.

"Intenția instituției este de a evita banalitatea sărbătorilor, iar afișul vrea să determine oamenii din cadrul comunității să se gândească și să comunice între ei. În acest an sperăm să reușim acest lucru cu ajutorul unei imagini și fără cuvinte. Vă încurajăm să fiți generoși cu cei care suferă, să dați și străinilor din ceea ce aveți și să fiți preocupați de cei din jurul vostru", scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial al bisericii.

Afișul care o înfățișează pe Fecioara Maria cu testul de sarcină în mână va rămâne în fața bisericii până la Crăciun.

Aceasta nu este pentru prima dată când biserica St Matthews stârnește controverse cu o campanie promoțională. În anul 2009, unul dintre afișe îi arată pe Maria și Iosif în pat, unul lângă celălalt, însoțiți de mesajul "Bietul Iosif, e greu să urmezi după Dumnezeu".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Decembrie 2011
Stire din Economie : Crăciun pe datorie
Pagina a fost generata in 0.2837 secunde