Fără precedent în istoria Italiei!

189
1
Fără precedent în istoria Italiei! - italianflag-1437236602.jpg

Articole recomandate

Premierul italian, Matteo Renzi, a anunțat azi o reducere semnificativă a impozitelor în următorii trei ani, precizând totodată că această reformă a fiscalității nu va implica o creștere a datoriei publice, care este de altfel principala problemă a Italiei, relatează agențiile Reuters și EFE.


'Dacă vom continua reformele, așa cum cred, în anul 2016 vom reduce impozitele, măsură ce va continua în 2017 și 2018 cu decizii punctuale', a spus Renzi în discursul de deschidere a Adunării Naționale a Partidului Democrat (PD), ce se desfășoară la Milano. El a subliniat că guvernul pe care-l conduce își va respecta angajamentul de a realiza o diminuare a fiscalității fără precedent în istoria Italiei, vorbind chiar despre o 'revoluție coperniciană fără creșterea datoriei publice'.


Comentează știrea

adi
18 iulie 2015
anunt

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3783 secunde