Mai multe ştiri online:

Faleza sinucigașilor: zeci de oameni își iau viața de pe o vestită stâncă din Normandia

Ştire online publicată Marţi, 16 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Faleza Etretat din Normandia atrage un milion de vizitatori pe an. Oamenii vin să admire peisajele magnifice din regiune și să profite de liniștea acestei regiuni. Cu toate acestea, pentru unele persoane care vin aici în vacanțe este, din nefericire, pentru ultima oară.

În fiecare an, între 10 și 15 persoane se sinucid aruncându-se de pe magnifica faleză, iar mulți alții care i-au pus gând rău vieții sunt depistați de către autoritățile regiunii, salvați și consiliați de către acestea și care, în cele mai multe cazuri de tentativă de suicid, își schimbă ulterior părerea și renunță la suicid.

Recent, Cyrille, un om de afaceri francez - s-a aruncat de pe faleză. Frații Bogdanoff, suspectați că l-ar fi extorcat pe omul de afacari, au fost plasați în arest după sinuciderea bărbatului.

Între cauzele de suicid figurează și cea a unei femei care s-a aruncat în brațe împreună cu bebelușul ei de pe faleză, în 2009, precum și decesul unei femei de 45 de ani și a fiicei ei de 20 de ani în 2016. Mama și fiica s-au aruncat împreună de pe faleză, potrivit 7sur7.be.

Publicația Le Parisien a făcut o anchetă despre astfel de cazuri și a aflat că oamenii care vor să se sinucidă în acel loc paradisiac și retras vin de la distanțe mari, preferabil cu trenul, pentru a-și încheia socotelile cu viața, explică administratorul Hotelul Windsor care a cunoscut șase pensionari în ultimii 20 de ani care s-au sinucis, doi dintre ei, chiar în 2018.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7807 secunde