Facebook dezvăluie că platforma Instagram este nocivă pentru adolescenţi

90
Facebook dezvăluie că platforma Instagram este nocivă pentru adolescenţi - facebookinsta-1631803600.jpg

Articole de la același autor

Facebook a găsit în mod repetat că Instagram este o aplicație dăunătoare față de numeroși adolescenți, în special fetele, potrivit unui raport publicat de Wall Street Journal, transmite CNBC.

Potrivit digi24.ro,Wall Street Journal a citat studii făcute de Facebook în ultimii trei ani care au examinat cum Instagram afectează tinerii, adolescentele fiind cele mai afectate. O prezentare internă făcută de Facebook arată că dintre adolescenții care au raportat gânduri suicidare, 13% dintre utilizatorii britanici și 6% dintre utilizatorii americani au găsit că problema vine de la Instagram.

„32% dintre adolescente spun că atunci când se simțeau prost în privința corpurilor lor, Instagram le-a făcut să se simtă mai prost”, au notat cercetătorii. Facebook ar fi găsit că 14% dintre băieții din SUA au spus că Instagram i-a făcut să se simtă mai prost în privința lor.

Î
n vreme ce Facebook a concluzionat că un procent considerabil de adolescenți nu sunt afectați în mod negativ de către Instagram, potrivit Wall Street Journal, caracteristicile pe care compania le-a identificat ca fiind cele mai nocive sunt parte din configurația sa cheie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.457 secunde