€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Explozie la Paris. Ultimul bilanț: 12 victime

Ştire online publicată Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Explozia accidentală de la Paris, survenită sâmbătă din cauza unei scurgeri de gaz, s-a soldat cu 12 răniți grav, dintre care cinci cu un pronostic vital angajat, printre ele fiind și doi pompieri, a indicat serviciul de pompieri din capitala franceză, relatează AFP.

''Douăsprezece persoane sunt în urgență absolută, dintre care trei pompieri, și 24 de persoane sunt într-o stare mai ușoară. Printre cele 12 persoane (în urgență absolută), pronosticul vital este angajat pentru doi pompieri și trei civili'', a declarat presei comandantul Eric Moulin, de la serviciul de pompieri din Paris.

Potrivit declarațiilor sale, unul dintre pompieri a fost îngropat în dărâmături mai multe minute, unda de șoc s-a propagat către patru străzi adiacente pe o rază de 100 de metri. ''Cercetăm toate locurile pentru a vedea dacă există și alte victime'', a adăugat el.

''În acest stadiu putem spune că este vorba evident de o explozie de origine accidentală, și aceasta ar fi o scurgere de gaz'', a declarat la rândul său procurorul Parisului Remy Heitz, prezent și el la locul accidentului.

''A avut loc mai întâi o scurgere de gaz, apoi sosirea pompierilor a fost urmată de o explozie ce a provocat incendiul'', a adăugat el.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7302 secunde