Explozie la Londra cu ocazia unei sărbători evreiești. Zeci de persoane au fost rănite, majoritatea copii

137
Explozie la Londra cu ocazia unei sărbători evreiești. Zeci de persoane au fost rănite, majoritatea copii - explosionatjewishcelebration9545-1525329653.jpg

Articole recomandate

Zeci de persoane au fost rănite ușor de o explozie la un foc organizat cu ocazia unei sărbători evreiești la Londra, a anunțat poliția.

Agenția Reuters transmite că sunt cel puțin 30 de răniți, majoritatea copii, scrie romaniatv.net


Un serviciu de urgență benevol, Hatzola, a anunțat că a trimis o "mega echipă de interveție" la fața locului, la Stamford Hill. Potrivit site-ului evreiesc The Yeshiva World, explozia a avut loc la aprinderea focului. Era neclar ce a cauzat explozia, însă potrivit unor informații s-a turnat carburant pe foc. Potrivit unor informații, cel puțin un telefon mobil a fost aruncat în foc.

"Strigăte și panică" au izbucnit după explozie, potrivit site-ului Yeshiva World, la focul în aer liber organizat cu ocazia sărbătorii evreiești Lag B'Omer. Unii dintre răniți prezentau arsuri la nivelul feței. Brigada pompierilor din Londra a intervenit la mai multe focuri de sărbătoare în noaptea de miercuri spre joi.

Pe de altă parte, 30 de persoane ar fi fost rănite în incident. Sute de persoane particpau la sărbătoare, iar telefoane ar fi fost aruncate în foc drept "avertisment împotriva răului smartphone-urilor", scrie The Sun. Telefoane aruncate în foc au provocat o adevărată minge de foc, scrie tabloidul, care precizează că este vorba despre o informație neconfirmată.

Aproximativ 10 persoane au fost rănite de foc, iar alte 20 într-o busculadă provocată de panică, potrivit ziarului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2878 secunde