Explozie în Spania / Cel puțin 77 de victime

197
Explozie în Spania / Cel puțin 77 de victime - explozie3845140021272300-1475357236.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 77 de de persoane au fost rănite în urma exploziei unui cilindru cu gaz în orașul spaniol Malaga, au informat surse medicale, citate de BBC și Reuters.

Autoritățile spaniole au anunțat că cel puțin 77 de persoane au fost rănite sâmbătă seară, după ce o butelie cu gaz a explodat într-o cafenea aglomerată din localitatea Velez-Malaga, situată pe coasta sudică a Spaniei, în apropiere de metropola Malaga, informează Reuters.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență a explicat că cinci persoane sunt tratate pentru răni grave.

Deflagrația s-a produs în jurul orei locale 19.00 (20.00 ora României), în timpul unui festival din Velez-Malaga.

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată pagubele imense provocate de explozie, iar resturile acoperă întreaga stradă din fața cafenelei.

Autoritățile au blocat accesul în zona exploziei, care s-a produs în cafeneaua Bohemia din zona centrală a orașului turistic Velez-Malaga. Se pare că bucătarul a ieșit din bucătărie cu doar câteva momente înainte de explozie pentru a-i avertiza pe clienți să plece din cafenea.

De asemenea, autoturismele de poliție au ajutat la transportarea numărului mare de răniți către spitalele din apropiere, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4721 secunde