Execuție într-un sens giratoriu

182
Execuție într-un sens giratoriu - statulislamicnirakilevant3-1418729308.jpg

Articole recomandate

Organizația Statul Islamic (SI) a publicat fotografii de la execuția a 13 bărbați, prezentanți drept combatanți sunniți care se opun jihadiștilor, în apropiere de orașul Tikrit, în nordul Irakului, potrivit Mediafax.

Locuitori au confirmat pentru AFP că o execuție a avut loc într-un sens giratoriu, la aproximativ șase kilometri est de Tikrit, în jurul orei locale 15.30 (14.30, ora României). Trei fotografii, publicate pe un forum jihadist și rețelele de socializare arată execuția celor 13 bărbați, îmbrăcați în salopete portocalii.

În prima imagine apar 11 bărbați îngenuncheați, cu capetele plecate, în timp ce în spatele fiecăruia dintre ei se află un om înarmat, îmbrăcat în negru și cu fața ascunsă. În fundal se află un steag negru SI.

În a doua imagine bărbații înarmați își agită armele după execuție, iar a treia arată un grup de persoane, inclusiv copii, aflate în apropierea a 13 cadavre, care au fost târâte din sensul giratoriu în drum. Potrivit localnicilor, bărbații executați erau combatanți tribali sunniți care se opun Statului Islamic, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde