Mai multe ştiri online:
Premierul maghiar Viktor Orban:

„Este mai puțin important din ce familie politică europeană va face parte Fidesz”

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul ungar Viktor Orban a declarat, vineri, că este mai puțin important din ce familie politică europeană va face parte partidul său, Fidesz, care a fost suspendat din Partidul Popular European (PPE), transmite MTI. 


În intervenția sa săptămânală la postul public de radio ungar, Orban a spus că în prezent sunt în curs de formare noile grupuri politice din Parlamentul European, în urma alegerilor europene din 23-26 mai. 


„Nu este posibil să rămâi fixat într-un loc, pentru că atunci noi am fi expuși schimbărilor din politica europeană”, a afirmat șeful executivului ungar, adăugând că Fidesz nu își are locul într-o familie politică care ar deveni pro-imigrație și și-ar uita rădăcinile creștine. 


„Fidesz nu dorește să facă parte dintr-o formațiune europeană care nu reușește să respecte națiunile și care devine ostaticul birocraților de la Bruxelles”, a accentuat el. 


Fidesz a fost suspendat din PPE în urma criticilor Bruxellesului față de situația statului de drept în Ungaria și în urma unei campanii cu afișe stradale desfășurată în Ungaria împotriva președintelui în exercițiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7201 secunde