ESTE LUNĂ NOUĂ, PESTE CÂTEVA ZILE. Iată cum sunt influențate zodiile

576
ESTE LUNĂ NOUĂ, PESTE CÂTEVA ZILE. Iată cum sunt influențate zodiile - efecteleluniiplineinfecioaraasup-1535977162.jpg

Articole recomandate

Luna Nouă va avea loc de această dată pe 9 septembrie. Specialiștii sunt de părere că acum este momentul ideal pentru a scăpa de probleme și a găsi soluții simple, pas cu pas. Septembrie se află sub vibrația numărului 9. În numerologie, această cifră reprezintă o fază de încheiere, înainte ca un nou ciclu să înceapă.


Cum sunt influențate zodiile, conforma divahair.ro

Berbec

Deși ai impresia că ești invincibilă, se pare că și femeile puternice ca tine mai au nevoie din când în când de o perioadă de autovindecare. Fie că este vorba de eliminarea mâncării nesănătoase din dietă, a țigărilor sau despre mersul la un psiholog, poți face multe lucruri cu ocazia acestui eveniment pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Taur

Această Lună Nouă te va determina să îți asculți inima și să începi să faci activități care îți provoacă plăcere. Fie că este vorba de practicarea unui sport nou, de lucruri realizate manual, jocuri sau grădinărit, asigură-te că în luna septembrie îți vei cultiva mai mult talentele!

Gemeni

Acesta este momentul ideal pentru a-ți da seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru tine în viață. Filosofia ta asupra vieții se schimbă și este posibil să ai multe idei noi. Deschide-te în fața universului și descoperă-te pe tine însăți! Nu-ți fie teamă să fii vulnerabilă în timpul acestui eveniment!

Rac

Tabele, orare, liste - ne înconjurăm mereu de aceste lucruri.Totuși, nu totul în viață poate fi plănuit sau pus într-o categorie. Cu cât vei încerca mai mult să faci lucrurile ca la carte, cu atât mai mari sunt șansele să nu reușești. Cu ocazia acestui eveniment, încearcă să îți salvezi energia pentru lucruri mai importante.

Leu

Această Lună Nouă este un moment perfect pentru a revizui totul și pentru a-ți simplifica viața. Există șanse mari să scapi de multe lucruri care ocupă spațiu în casa ta și de care nu mai ai nevoie. Așadar, strânge totul și donează!

Fecioară

Luna Nouă va fi în zodia ta în septembrie. Acest lucru înseamnă că vei fi una dintre cele mai afectate semne zodiacale. Greutatea acestei lumi va fi pe umerii tăi și trebuie să ai capacitatea mentală și determinarea pentru a face față noilor provocări și de a le folosi în avantajul tău. Așadar, arată-le celor din jur cât de puternică ești din punct de vedere mental, emoțional și spiritual!

Balanță

Deși zodia ta este Balanță, acest lucru nu înseamnă că îți este mereu ușor să găsești un echilibru. Cu atât de multe puncte de vedere și lucruri care se contrazic, este destul de greu să îți găsești pacea interioară. Dacă ești copleșită de informații în această perioadă, încearcă să îți acorzi ceva timp pentru a procesa totul ș a te relaxa.

Scorpion

Ești o persoană care lasă garda jos destul de greu. Așadar, înainte de a te alătura unui grup, asigură-te mai întâi că îți dorești acest lucru. Dacă nu vei fi acceptată în niciun grup, atunci este posibil să fii prea selectivă. Cu ocazia acestei Luni Pline, este indicat să nu mai ai așteptări mari.

Săgetător

În această perioadă este indicat să te concentrezi mai mult la locul de muncă, dar și asupra ta. Îți va fi destul de greu să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Cel mai bun sfat este să forțezi puțin lucrurile pe plan profesional pentru a duce până la capăt tot ce ai plănuit. Atunci când vei scăpa de tot acest stres, vei începe să ai mai mult timp și pentru tine.

Capricorn

Nu este deloc ușor să pornești singură la drum, deoarece mereu vei avea nevoie de cineva care să îți lumineze calea. O filosofie personală, un cod sau o credință te poate ajuta să fii sinceră cu tine și să găsești un sens al vieții. Ultimul lucru de care ai avea nevoie ar fi niște reguli ce ți-ar complica mai mult viața. Luna Nouă din septembrie îți va oferi mai multă simplitate și ordine în gânduri.

Vărsător

Știi că dragostea nu înseamnă să ții tot timpul evidența asupra unor lucruri. Totuși, dacă vrei o relație sănătoasă, trebuie să joci corect. Dacă ți se pare că nu mai există un echilibru în relația în care te afli, atunci ar trebui să profiți de acest eveniment pentru a ajunge la o înțelegere cu partenerul tău.

Pești

Luna Nouă din septembrie te va ajuta să faci o schimbare sau să iei o decizie în relația de cuplu. Acum vei hotârî care sunt persoanele în care merită să investești timp și energie. Deși vei avea parte de câteva momente zbuciumate, încearcă să ai încredere în instinctul tău și să îl lași să te ghideze.

sursa: divahair.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8043 secunde