Erdogan vizită oficială în Rusia, în luna martie

112
Erdogan vizită oficială în Rusia, în luna martie - erdogan4-1487941794.jpg

Articole recomandate

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan va efectua o vizită oficială în Rusia pe 9 și 10 martie, în cadrul procesului de normalizare a relațiilor cu Moscova, a anunțat vineri postul public de televiziune turc, TRT, citat de agenția EFE.


"O considerăm o vizită importantă, parte a procesului de normalizare care avansează din luna iulie a anului trecut, unul dintre pașii importanți după ridicarea sancțiunilor ce au urmat crizei provocate de avionul militar rus doborât de aviația turcă la frontiera cu Siria", a declarat cu o zi în urmă purtătorul de cuvânt al președinției turce, Ibrahim Kalin.


După un an și jumătate de tensiuni ce au urmat acelui incident din noiembrie 2015, relațiile dintre Moscova și Ankara au revenit la normal vara trecută.


"Eforturile la acest capitol vor continua și sperăm că în timpul acestei vizite se va obține un rezultat complet. Cu siguranță vor fi abordate în discuții Siria, lupta împotriva terorismului, Irakul, relațiile bilaterale și alte teme", a mai spus purtătorul de cuvânt al președintelui turc.


Erdogan și Putin s-au întâlnit ultima dată anul trecut în luna august la Sankt Petersburg. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2548 secunde