Erdogan și-a anulat dineul de la Cotroceni, după ce sediul partidului său a fost atacat

148
Erdogan și-a anulat dineul de la Cotroceni, după ce sediul partidului său a fost atacat - erdoganturcia-1427888291.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, care efectuează azi o vizită oficială în România. Erdogan a fost nevoit să-și scurteze vizita în România după ce sediul partidului său a fost atacat. El a susținut o declarație de presă comună cu președintele Klaus Iohannis. 


Două persoane înarmate au intrat într-un sediu al partidului de guvernământ din Turcia, AKP, într-o suburbie a Istanbulului, la o zi după ce militanți de stânga au luat ostatic un procuror într-o instanță din oraș. Poliția i-a arestat pe agresori.

"Astfel de evenimente generează întotdeauna îngrijorare. Terorismul nu este nou. Această organizație teroristă care încă întreprinde astfel de acțiuni oribile este sprijinită de partide politice. Noi trebuie să studiem această acțiune. Chiar și reprezentanții media s-au străduit să transmită imagini de acolo. Nu este o atitudine umană. Vorbim de organizații teroriste. Ei nu renunță la arme și nu s-au comportat niciodată cinstit. Cred că astfel de evenimente ar fi o lecție pentru noi toți" a spus Erdogan, întrebat dacă evenimentele de ieri generează îngrijorare, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1889 secunde