€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Emmanuel Macron va efectua prima sa vizită oficială în Japonia

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Franței, Emmanuel Macron, va efectua, săptămâna viitoare, înaintea summitului G20, prima sa vizită oficială în Japonia, cu obiectivul de a consolida relațiile de prietenie dintre cele două țări, a anunțat, ieri, executivul nipon, citat de agenția EFE. 


Liderul francez va vizita Japonia împreună cu soția sa, Brigitte Macron, în zilele de 26 și 27 iunie. 


Emmanuel Macron se va întâlni cu prim-ministrul nipon Shinzo Abe și cu împăratul Naruhito și soția sa, Masako, a informat într-un comunicat ministerul japonez al Afacerilor Externe. 


„Sperăm că această vizită va servi deschiderii unei noi etape în relația specială dintre cele două țări, iar în același timp, vom colabora pentru ca summitul G20 să fie un succes”, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, purtătorul de cuvânt adjunct al executivului de la Tokyo, Yasutoshi Nishimura. 


După vizita oficială, Macron va pleca spre Osaka, unde va participa la summitul G20, care va avea loc pe 28 și 29 iunie. În timp ce Japonia deține în prezent președinția rotativă a Grupului celor 20, Franța găzduiește în acest an reuniunile G7. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7618 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7126 secunde