Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit după trei ani de relație

Vineri, 24 Septembrie 2021, 19:21
138
Elon Musk și Grimes ( Claire Elise Boucher) se despart după trei ani împreună. Cei doi au un copil, și vor împărți custodia.


Miliardarul a confirmat că el și cântăreața de pop electronic sunt ”semi-separați”, dar plănuiesc să împartă custodia fiului lor de 1 an, X Æ A-Xii.

Musk are alți șase copii din relații anterioare, și a mai fost căsătorit de trei ori: o dată cu autoarea Justin Wilson, și de două ori cu actrița Talulah Riley.

Potrivit Antena3.ro, fiul cuplului a primit un nume neobișnuit, și a fost pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Numele oficial este X Æ A-Xii, dar părinții îi spun simplu ”X”. Cântăreața de 33 de ani a spus că fiul ei nu îi spune niciodată ”mama”, și că a făcut-o să-și descopere creativitatea.


"Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune", a declarat Musk, potrivit The Daily Mail.

"Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles" a mai spus Elon Musk.

"Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată".


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1874 secunde