Elicopter NATO dispărut! Corpul unei victime a fost identificat, cinci militari încă sunt dați dispăruți

274
Elicopter NATO dispărut! Corpul unei victime a fost identificat, cinci militari încă sunt dați dispăruți - nato-1588314651.jpg

Articole recomandate

Corpul unei tinere sublocotenent din marina canadiană, de doar 23 de ani, dată dispărută împreună cu alți cinci colegi după ce miercuri seara elicopterul la bordul căruia efectuau o misiune NATO s-a prăbușit în apele Mării Ionice, a fost identificat, transmite Agerpres.


Operațiunile de căutare și salvare, coordonate de centrul de salvare maritim italian în parteneriat cu Grecia, Canada, SUA și Turcia, au continuat în noaptea de joi spere vineri.


"Ieri, un elicopter al marinei regale aflat într-o misiune NATO și care transporta șase membri ai forțelor armate canadiene s-a prăbușit în Marea Ionică, în largul coastelor Greciei" a declarat premierul canadian Justin Trudeau în cadrul unei conferințe de presă.


"O victimă a fost găsită și cinci membri sunt dați dispăruți. Cu toții sunt niște eroi", a adăugat Trudeau. Este vorba de sublocotenentul din marina canadiană Abbigail Cowbrough.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.726 secunde