Elicopter de salvare, încurcat în cablurile de înaltă tensiune!

134
Elicopter de salvare, încurcat în cablurile de înaltă tensiune! - germaniaelicopter11283600-1567158825.jpg

Articole recomandate

Un elicopter plecat să intervină la un accident auto s-a încurcat în cablurile de înaltă tensiune într-un orășel din landul Renania-Palatinat. Pilotul a reușit să aterizeze în cele din urmă pe o pajiște situată în apropierea unei podgorii și a unui drum de țară.


Un elicopter de salvare care se deplasa către locul unui accident rutier s-a încurcat joi în cablurile de înaltă tensiune în districtul Cochem-Zell (landul german Renania-Palatinat).

Rotorul elicopterului de tip ADAC, situat în partea din spate a aparatului de zbor, s-a încâlcit în liniile de înaltă tensiune între satele Valwig și Bruttig-Fankel, pe cursul râului Mosel.

Pilotul a reușit să aterizeze în cele din urmă pe o pajiște situată în apropierea unei podgorii și a unui drum de țară, a anunțat poliția din orașul Cochem. Potrivit sursei citate, nimeni nu a fost rănit.

Anterior, în zonă avusese loc un accident de trafic, pe o șosea principală, iar elicopterul se deplasa către locul accidentului. Brigada de pompieri a descarcerat un bărbat în vârstă de 82 de ani, care a suferit răni grave. În cele din urmă, un alt elicopter a fost trimis la locul accidentului și l-a transportat pe bărbat la un spital din orașul Trier.


Potrivit poliției, în momentul în care elicopterul s-a prins în firele de înaltă tensiune s-au produs un scurtcircuit și o oprire a rețelei. Unele zone din orașul Cochem au rămas pentru scurt timp fără curent electric, însă situația a revenit rapid la normal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8165 secunde