ELICOPTER AL ARMATEI, PRĂBUȘIT! SUNT 7 MORȚI

236
ELICOPTER AL ARMATEI, PRĂBUȘIT! SUNT 7 MORȚI - peru10108-1516146007.jpg

Articole recomandate

Cel puțin șapte oameni au murit și trei sunt dați dispăruți în urma prăbușirii, marți, a unui elicopter militar, într-o zonă rurală din nord-vestul Columbiei, a anunțat armata, într-un comunicat citat de AFP.

"Din nefericire, șapte dintre cei aflați la bordul aparatului au decedat și continuăm operațiunile de căutare în cazul altor trei", a indicat armata.

Sursa menționată nu a precizat cauzele prăbușirii elicopterului.

Aparatul, un MI-17 de fabricație rusă, s-a prăbușit în timp ce transporta personal al Forțelor Aeriene în departamentul Antioquia.

Printre cei aflați la bord se află doi ofițeri și doi subofițeri, precum și doi civili care făceau parte din echipa de întreținere a aviației militare.

"Chiar în acest moment, trupe și un grup de anchetatori (...) sunt pe cale să sosească la locul accidentului", a informat armata.

În iunie 2016, 17 militari columbieni au murit în urma prăbușirii unui elicopter într-o zonă din centru-vestul țării. Accidentul a fost pus atunci pe seama vremii nefavorabile. Militarii decedați se aflau într-o misiune de susținere a operațiunilor împotriva luptătorilor din Armata de Eliberare Națională (ELN).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8248 secunde