Elevii din Franța, terorizați de alertele cu bombă!

197
Elevii din Franța, terorizați de alertele cu bombă! - alertabombaparis-1453987487.jpg

Articole recomandate

Panică și groază în rândul elevilor din Franța. Cinci licee din Paris au fost evacuate, ieri, din cauza unor amenințări telefonice, la două zile după ce alte șase instituții școlare au fost vizate de o alertă cu bombă, informează publicația Le Figaro.

"Elevii din liceele Charlemagne, Condorcet, Helene Boucher, Louis Le Grand și Victor Hugo au fost duși la adăpost, potrivit forțelor de ordine din fiecare unitate. Polițiștii au securizat instituțiile", a indicat Academia din Paris. "Este vorba despre amenințări telefonice și de alerte cu bombă", a precizat aceeași sursă.

Marți, liceele Condorcet, Charlemagne, Louis le Grand au mai fost vizate de amenințări, alături de alte trei instituții școlare - Fenelon, Montaigne și Henri IV -, fiind evacuate din cauza unor apeluri anonime care indicau existența unor explozibili în instituțiile respective. Dar alerta cu bombă a fost ridicată în aceeași zi, în cursul după-amiezii.

Nivelul de securitate în Franța a crescut pe fondul atentatelor teroriste din Paris de pe 13 noiembrie, în care au murit 130 de persoane, atacul fiind revendicat de rețeaua teroristă Statul Islamic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4175 secunde