Elena Udrea, fugărită pe stradă de un celebru protestatar: "Știți ce bancnotă este asta?"

205
Elena Udrea, fugărită pe stradă de un celebru protestatar:

Articole de la același autor

Elena Udrea și Ioana Băsescu au fost, joi, la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu, deja condamnat în primă instanță.


Potrivit Antenha3.ro, în fața ÎCCJ, Elena Udrea a fost așteptată de celebrul protestatar Ceaușescu.

"Ce faceți, doamna Corleone? Corleone de Romania. Ce faceți, doamna Udrea. Uitați, am o întrebare. Știți cumva ce bancnotă este asta? Ați avut-o vreodată? 1 leu! Ce spuneți? Ați cumpărat ceva? O divă - faceți parada modei", i-a strigat acesta în timp ce o urmărea pe stradă.


În mai 2017 procurorii DNA i-au trimis în judecată la Instanța Supremă pe fostul ministrul al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, pentru instigare de luare de mită și spălarea banilor pe fostul secretar general de la Ministerul Dezvoltării, Gheorghe Nastasia, pe fostul președinte al Consiliul Județean Tulcea, Victor Tarhon, pentru luare de mită, pe Ioana Băsescu pentru instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor.

De asemenea, DNA a dispus trimiterea în judecată și a lui Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5468 secunde