Echipa de campanie a lui Trump atacă în justiție New York Times

143
Echipa de campanie a lui Trump atacă în justiție New York Times - echipa-1582837065.jpg

Articole recomandate

Echipa de campanie a lui Donald Trump a dat în judecată, miercuri, New York Times, pentru defăimare pentru un articol de opinie publicat în martie 2019, care vorbea despre o înțelegere între candidatul republican și președintele rus Vladimir Putin pentru a favoriza alegerea omului de afaceri în 2016, relatează AFP. 


Este pentru prima dată când Donald Trump și echipa sa de campanie atacă pentru defăimare acest grup de presă, pe care președintele și fostul magnat imobiliar newyorkez îl critică mereu de la începutul primei sale campanii prezidențiale, în 2015. 
Organizația "Donald J. Trump For President" cere daune de milioane de dolari, conform unui document depus, miercuri, la Curtea Supremă a statului New York. 


Afirmațiile presupus defăimătoare sunt dintr-un articol de opinie al lui Max Frankel, fost director executiv al cotidianului între 1986 și 1994. 


"Nu era nevoie de o înțelegere secretă electorală precisă între echipa de campanie a lui Trump și Vladimir Putin, pentru că ei aveau un acord global: sprijin pentru a o învinge pe Hillary Clinton în schimbul unei noi politici pro-ruse", a scris el în articolul său publicat la 27 martie 2019.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4769 secunde