E oficial! Un fost cuplu prezidențial divorțează!

269
E oficial! Un fost cuplu prezidențial divorțează! - riverapenanieto1-1549886329.jpg

Articole recomandate

După tot felul de speculații privind mariajul lor, acum este oficial. Fosta primă doamnă a Mexicului, Angelica Rivera, divorțează de ex-președintele Enrique Pena Nieto.

De foarte mult timp circulau zvănuri conform cărora căsnicia dintre fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, și partenera sa de viață, actrița de telenovele Angelica Rivera, nu ar fi deloc pe roze, cei doi aflându-se în pragul divorțului. iată că acum separarea celor doi este oficială. Anunțul a fost făcut chiar de fosta primă doamnă a Mexicului, Angelica Rivera. "Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă. Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera", a anunțat Angelica Rivera în mediul online.


De altfel, din 7 septembrie 2018, Pena Nieto a renunțat să mai poarte verigheta, iar în data de 27 noiembrie, data aniversării lor de nuntă, niciunul nu a mai postat vreun mesaj legat de mariajul lor, așa cum făceau înainte. Recent, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7858 secunde