Dublu atac sinucigaș în Irak, revendicat de ISIS. Cel puțin 50 de morți, peste 80 de răniți

96
Dublu atac sinucigaș în Irak, revendicat de ISIS. Cel puțin 50 de morți, peste 80 de răniți - atentatmasinacapcanaarhiva521958-1505458425.jpg
Cel puțin 50 de persoane au fost ucise, joi, într-un dublu atac sinucigaș produs în orașul Nasiriyah, Irak. Numărul persoanelor rănite nu a fost clarificat, până în prezent, pe surse, că s-ar ridica la aproximativ 80, anunță Reuters. Atacul a fost revendicat de către gruparea ISIS, potrivit agenției de presă AMAQ, afiliată grupării teroriste, mai precizează tot Reuters.


Două atacuri sinucigașe s-au produs, joi, în orașul Nasiriyah, din Irak, relatează rt.com. Autoritățile au confirmat deja 50 de decese. Alte aproximativ 80 de persoane au fost rănite, însă bilanțul victimelor nu este oficial încă.

Răniții au fost transportați la spitalele din al-Batha și Nasiriyah.

Primul atac a avut loc într-un restaurant din Nasiriyah. Unul dintre atacatori și-a detonat vesta cu explozibil, în timp ce alți doi ar fi deschis focul în mulțime, notează Reuters.

Al doilea atac a avut loc la un punct de pază aflat pe o autostradă din apropiere. Potrivit martorilor, șoferul unei mașini încărcate cu explozibil s-a detonat.

Atacurile nu au fost revendicate până la această oră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4066 secunde