Dubă care transportă cadavre de la morgă, folosită și pentru aprovizionarea unor restaurante fast-food

271
Dubă care transportă cadavre de la morgă, folosită și pentru aprovizionarea unor restaurante fast-food - duba1-1642692531.jpg

Articole de la același autor

Imagini de noaptea minţii! O dubă care transportă cadavre de la morga Spitalului Județean de Urgență Ploiești la firma de pompe funebre este folosită, de asemenea, pentru transportul alimentelor la mai multe restaurante fast-food, tot din Ploieşti.


Un martor a surprins fix momentul în care în duba care preia cadavrele se aflau nişte saci de cartofi care au fost descărcaţi. În imagini apare aceeaşi dubă, potrivit ziarulincomod.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești a confirmat pentru ziarul Incomod că respectivul vehicul, cu numere de înmatriculare PH 20 VOG, a efectuat de mai multe ori curse mortuare.


Potrivit Realitatea.net în urma unei solicitări a ziarului Incomod, Spitalul Județean a confirmat că duba figurează în Registrul de evidență a accesului autovehiculelor în cadrul unității și a preluat cadavre de la morgă în datele 30 iulie 2021, 3 septembrie 2021, 17 noiembrie 2021 și 19 noiembrie 2021.

Într-o altă filmare trimisă de un cititor, același bărbat care descărca legume din dubă este văzut aranjând ceva într-un sicriu așezat pe jos în mijlocul străzii, în fața capelei mortuare și a aprozarului. În imagini nu se vede clar dacă în sicriul deschis în stradă este și un cadavru, însă, este cert că aceeași persoană manevrează sicriul deschis pe trotuar, dar descărca și cartofi din dubă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6581 secunde