Două femei care pretindeau că sunt ghicitoare au strâns 1 milion de lei din înșelătorii

187
Două femei care pretindeau că sunt ghicitoare au strâns 1 milion de lei din înșelătorii - ghicitoare-1641993981.jpg

Articole de la același autor

Două femei de 39 și 47 de ani din județul Buzău sunt bănuite că au înșelat mai multe persoane, cărora le-au spus că au puteri supranaturale și pot să le rezolve probleme personale. "Ghicioarele" au făcut 1 milion de lei din înșelătorii, potrivit poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.


Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2022, doi bărbați, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism, încurajând practicarea prostituției de către mai multe tinere pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

Potrivit Digi24 de asemenea, în perioada 2017-2021, două femei, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate.

Între cele patru persoane ar exista legături de rudenie sau de concubinaj. Astfel, acestea ar fi obținut foloase estimate la peste 1.000.000 de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.42 secunde