Două eleve de 14 ani, arestate pentru că plănuiau să-și omoare 10 colegi

175
Două eleve de 14 ani, arestate pentru că plănuiau să-și omoare 10 colegi - politieflorida-1555786529.jpg

Articole de la același autor

Două eleve de 14 ani din Florida au fost arestate chair la școala la care învățau, fiind acuzate că ar fi plănuit să își ucidă 10 colegi.

Cele două fete din Avon Park, un oraș din centrul statului american Florida, și-au făcut planuri să omoare 10 colegi și apoi să scape de cadavrele acestora.

 "Două eleve au fost arestate la Școala Intermediară Avon Park, după ce un profesor a alertat poliția în legătură cu un posibil plan de a face rău altora", a confirmat într-un comunicat boardul școlii la care învățau cele două.

Cadrul didactic care a alertat poliția a declarat că a observat că cele două fete se comportau "într-un mod isteric" și apoi a descoperit un dosar cu coli scrise de mână de minore, în care erau făcute adnotări despre arme și o listă cu numele a 10 persoane care urmau să fie ținta atacului. Profesorul spune că una dintre fete i-a spus celeilalte că în cazul în care notițele lor vor fi găsite "Le voi spune că este vorba despre o glumă dacă mă sună sau îl găsesc". Adolescentele au fost arestate miercuri la școala Avon Park, sub acuzația de conspirație în vederea comiterii unor crime și a sechestrării de persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8216 secunde