Dosarul jurnalistei de televiziune din Bulgaria a fost închis. Ce soluție au dat anchetatorii în cazul crimei din Ruse

222
Dosarul jurnalistei de televiziune din Bulgaria a fost închis. Ce soluție au dat anchetatorii în cazul crimei din Ruse - criminaluljurnalista34135300-1553083147.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost acuzat de viol și uciderea jurnalistei de televiziune bulgare Viktoria Marinova, a confirmat marți procuratura bulgară, informează DPA.


"Acest caz s-a dovedit a fi pur criminal", a declarat Rumiana Arnaudova, purtătoare de cuvânt a procurorului general.

Se presupunea că ar fi existat un motiv politic, dat fiind că această crimă a avut loc după uciderea motivată politic a altor jurnaliști în țări precum Slovacia. Comentariile lui Arnaudova par să excludă acest lucru.

Corpul jurnalistei și prezentatoarei în vârstă de 30 de ani a fost descoperit într-un parc pe malurile Dunării în orașul bulgar Ruse, în apropiere de granița cu România, pe 7 octombrie. Se pare că ea ieșise să facă jogging.

Suspectul a fugit inițial în România și a călătorit ulterior în Germania, unde trăiesc mai multe dintre rudele sale.


După deportarea bărbatului din Germania, poliția bulgară a găsit material genetic care îl identifică drept făptaș, a declarat ministrul bulgar de interne Mladen Marinov la Sofia.

Potrivit procurorului general al Bulgariei Sotir Țațarov, anchetatorii presupun că bărbatul a atacat-o pe Marinova spontan din motive sexuale.

Bărbatul și-a mărturisit faptele în octombrie. "Da, sunt vinovat. Nu pot să cred că am făcut-o. Îmi pare rău", a spus el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1559 secunde