Mai multe ştiri online:

Donald Trump sugerează că FBI s-a infiltrat în campania sa

Ştire online publicată Luni, 21 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele american Donald Trump și-a continuat atacurile împotriva Ministerului Justiției și împotriva FBI, lăsând să se înțeleagă că agenția federală s-a infiltrat în campania sa din 2016 prin plasarea sau recrutarea unui informator, relatează agenția Reuters, consultată de Agerpres. 


Donald Trump nu a mers atât de departe încât să acuze poliția federală că i-a spionat echipa de campanie, limitându-se să afirme că cel puțin un membru al FBI a fost infiltrat din motive politice. 


„Dacă este adevărat, ar fi cel mai mare scandal politic din toate timpurile”, afirmă Trump, într-un mesaj pe Twitter. 


Rudolph Giuliani, fostul primar al New York-ului și avocat al lui Trump, a relativizat imediat această informație. 


„Nu știu cu certitudine și nici președintele, dacă a existat într-adevăr unul”, a declarat el, la CNN. „De mult timp ni se spune că a existat un fel de infiltrare”, a comentat Giuliani. „La un moment dat, președintele credea că este vorba de o punere sub ascultare”, a adăugat fostul primar al New York-ului. 


Nici Trump, nici Giuliani nu au furnizat vreo probă despre vreo infiltrare a unui agent guvernamental în echipa de campanie a candidatului republican. 


Aceste afirmații intervin într-un moment în care procurorul special Robert Mueller continuă să-și efectueze ancheta asupra unei posibile complicități între echipa de campanie a lui Trump și Rusia. 


Trump dezminte orice complicitate cu Rusia și califică frecvent ancheta condusă de procurorul special drept „o vânătoare de vrăjitoare”. 


Rusia dezminte la rândul ei că s-ar fi amestecat în alegerile prezidențiale americane. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8263 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7875 secunde