Donald Trump: "Negocierile cu Mexicul nu avansează suficient"

206
Donald Trump:

Articole recomandate

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat, miercuri, că negocierile cu Mexicul nu avansează suficient și a promis din nou să impună taxe vamale pentru toate bunurile venite din țara vecină cu începere de luni dacă Mexicul nu îl ajută să blocheze migranții tot mai numeroși care trec frontiera lor comună, relatează AFP. 


"Discuțiile de la Casa Albă asupra imigrației cu reprezentanții Mexicului s-au încheiat pentru ziua de astăzi", a scris pe Twitter președintele american, aflat într-un turneu în Europa. "Sunt progrese, dar este absolut insuficient", a apreciat el, precizând că discuțiile vor fi reluate. 


Ministrul mexican de Externe, Marcelo Ebrard, a recunoscut la rândul său, într-o conferință de presă la Washington, după o reuniune între oficiali de rang înalt din cele două țări, că situația de la frontiera cu Statele Unite nu poate continua. 
"Arestările la frontieră în mai au fost de 133.000, deoarece Mexicul și democrații din Congres refuză să facă o reformă a imigrației", a afirmat Donald Trump. 


"Dacă nu se va ajunge la niciun acord, taxe vamale de 5% vor fi aplicate de luni, cu o creștere lunară după cum este prevăzut", a reafirmat miliardarul american. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.377 secunde