Donald Trump l-a invitat pe Boris Johnson la Casa Albă

166
Donald Trump l-a invitat pe Boris Johnson la Casa Albă - donald-1577058074.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump l-a invitat pe prim-ministrul britanic Boris Johnson să întreprindă o vizită la Casa Albă în anul viitor, scrie publicația Sunday Times, citată de Reuters. 


Invitația i-a fost adresată lui Johnson după recentul succes electoral al conservatorilor. Discuțiile oficiale privind data exactă a vizitei urmează să aibă loc, afirmă Sunday Times, citând surse din Downing Street. 


"Au fost propuse câteva date de la mijlocul lui ianuarie, dar nu a fost convenit nimic oficial. Este clar însă că ambele părți vor ca aceasta să se întâmple cândva la începutul lui 2020", mai scrie publicația londoneză, citând o sursă apropiată Casei Albe. 
Boris Johnson și Donald Trump au convenit, luni, în cursul unei discuții telefonice, să caute încheierea unui acord "ambițios" de liber schimb între Marea Britanie și Statele Unite. 


După victoria în alegeri a conservatorilor lui Johnson, Trump a declarat că Marea Britanie și SUA sunt libere acum să încheie un nou acord comercial "masiv" după Brexit. 


"Acest acord are potențialul de a fi mult mai mare și mai profitabil decât orice acord care ar putea fi încheiat cu UE", a precizat Trump. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Actual : Donald Trump îi atacă pe democrați
Pagina a fost generata in 1.4685 secunde