€ 4.6667
£ 5.3037
$ 4.0359

Mai multe ştiri online:

Donald Trump Jr. și-a publicat corespondența cu WikiLeaks

Ştire online publicată Marţi, 14 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Donald Trump jr., fiul cel mare al președintelui SUA, a recunoscut că a avut contacte cu WikiLeaks în timpul campaniei prezidențiale câștigate de tatăl său în anul 2016.

Trump jr. a publicat mesaje prin care confirmă relatările că ar fi intrat în contact cu WikiLeaks, în campania electorală, la câteva ore după ce publicația The Atlantic a dezvăluit fragmente din corespondența între Donald Trump jr. și organizația fondată de Julian Assange. Schimbul de mesaje între fiul președintelui și organizație au avut loc în perioada în care WikiLeaks publica emailuri sustrase de la șeful campaniei lui Hillary Clinton, contracandidata republicanului Donald Trump.

Avocații fiului președintelui american au prezentat mesajele celor trei comisii din Congres care anchetează cazul ingerințelor Rusiei în campania electorală și al presupuselor contacte între apropiați ai președintelui Donald Trump și oficiali ruși. Din schimbul de mesaje reiese că fiul președintelui a ignorat o mare parte din mesajele de la WikiLeaks, răspunzând doar la trei. „Iată întreg schimbul de mesaje cu wikileaks, cu cele 3 răspunsuri ale mele, pe care una din comisiile Congresului a ales să le divulge selectiv. Ce ironie!”, a scris Donald Trump Jr. pe Twitter.

Serviciile secrete americane au concluzionat că serviciile secrete rusești au furnizat organizației WikiLeaks informații despre oficiali din Partidul Democrat. WikiLeaks a negat categoric că Rusia ar fi fost sursa informațiilor divulgate.

Donald Trump jr., fiul cel mare al președintelui SUA, mai este implicat și în cazul unei întâlniri cu presupuși oficiali ruși, în timpul campaniei electorală, cu scopul de a obține informații compromițătoare despre fosta candidată democrată Hillary Clinton.

În martie 2016, WikiLeaks a publicat o arhivă de peste 30.000 de e-mailuri trimise către și de la un server privat al lui Hillary Clinton, în timpul mandatului acesteia de secretar de stat al SUA. Ulterior, WikiLeaks a prezentat aproximativ 20.000 de e-mailuri ale Comitetului Național Democrat din SUA, precum și e-mailuri ale lui John Podesta, șeful de campanie al lui Hillary Clinton.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6816 secunde