Donald Trump dorește să trimită armata la granița cu Mexicul

123
Donald Trump dorește să trimită armata la granița cu Mexicul - donald-1522847903.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a declarat că dorește să desfășoare armata americană la granița cu Mexicul, ceea ce, în opinia sa, ar constitui "un mare pas", transmite AFP.

"Ne vom apăra granița cu armata noastră", a declarat Donald Trump în cursul unei întâlniri cu liderii țărilor baltice, cultivându-și imaginea de fermitate în privința imigrației cu un nou atac la adresa predecesorului său Barack Obama, care "a făcut schimbări ce au dus pur și simplu la absența frontierei".

Liderul de la Casa Albă a reproșat vehement Mexicului în ultimele zile că lasă peste 1.000 de migranți din America Centrală să înainteze spre Statele Unite, unde mulți dintre ei speră să ceară azil. El a subliniat că această "caravană" legitimează construcția zidului pe care îl dorește la granița dintre Mexic și Statele Unite.

"Dacă ea ajunge la granița noastră, legile noastre sunt atât de slabe și patetice și este ca și cum nu am avea graniță", a avertizat președintele american. "Avem nevoie de un zid care să măsoare 1.100-1.300 de kilometri de-a lungul frontierei", a adăugat el. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4786 secunde