€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Donald Trump cere Apple să își transfere producția din China în Statele Unite

Ştire online publicată Luni, 10 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele american Donald Trump a cerut Apple să își transfere producția din China în Statele Unite, reluând vechile critici la adresa producătorului iPhone, pe care îl presează să contribuie la îndeplinirea obiectivului economic al administrației sale de a reface industria manufacturieră din SUA, transmite MarketWatch.

Trump a scris sâmbătă, pe Twitter, că dacă Apple vrea să evite tarifele pe produsele sale ar trebui să își fabrice dispozitivele în Statele Unite și nu în China.

„Începeți acum să construiți fabrici noi. Interesant!”, a scris Trump în mesajul său.

Limbajul din acest tweet este mai prietenos decât unele mesaje adresate de Trump unor companii ca Ford Motor și Amazon.com.

Mesajul a fost publicat la o zi după ce Apple a afirmat într-un document depus la Reprezentantul pentru Comerț al SUA că tarifele propuse de Trump pentru produse chinezești în valoare de 200 de miliarde de dolari ar afecta ceasurile, căștile wireless și alte produse ale companiei.

Este pentru prima oară când Apple oferă detalii referitoare la pagubele produse de conflictul comercial dintre Statele Unite și China.

Un purtător de cuvânt al Apple a refuzat să comenteze.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8472 secunde