Donald Trump acuză FBI că ar fi spionat ilegal campania sa prezidențială

115
Donald Trump acuză FBI că ar fi spionat ilegal campania  sa prezidențială - fbispionaj-1532348477.jpg

Articole recomandate

Președintele SUA, Donald Trump, a afirmat, duminică, pe Twitter că se pare din ce în ce mai mult că autoritățile americane au spionat ilegal campania sa pentru scrutinul prezidențial din 2016, în contextul în care FBI a publicat documente despre fostul său consilier de campanie Carter Page.

Mesajul lui Trump a fost postat, la scurt timp, după ce FBI a publicat sâmbătă mai multe documente despre Carter Page ca parte a unei anchete privind posibila colaborare a acestuia cu Guvernul rus pentru a submina alegerile, relatează agenția Reuters.

Trump a afirmat că aceste documente confirmă, fără îndoială, că "Departamentul «Justiției» și FBI au indus în eroare instanțele".

"Se pare din ce în ce mai mult că campania electorală Trump pentru președinte a fost spionată (supravegheată) ilegal în avantajul politic al escroacei Hillary Clinton și al DNC (Comitetul Democrat National al Partidului Democrat)", susține președintele SUA într-un mesaj pe Twitter.

Potrivit documentelor publicate sâmbătă, "FBI crede că eforturile Guvernului rus sunt coordonate cu Page și posibil alți indivizi asociați cu campania Trump".

Page a negat că ar fi colaborat cu Rusia și nu a fost încă inculpat pentru vreo infracțiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde