Donald Trump a fost huiduit de susținătorii săi la un eveniment public

141
Donald Trump a fost huiduit de susținătorii săi la un eveniment public - trumphuiduit-1640114572.jpg

Articole de la același autor

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost huiduit la un eveniment public după ce a dezvăluit că s-a vaccinat și cu doza booster a vaccinului anti-coronavirus, relatează ABC News. Trump a participat la un interviu cu public la Dallas, găzduit de fostul jurnalist Fox News Bill O’Reilly, duminică. Evenimentul a făcut parte din „The History Tour”, un tur în jurul țării pe care Trump îl face alături de O’Reilly pentru a-și energiza susținătorii înainte de alegerile de anul viitor.

„Și eu și președintele suntem vaccinați. Ați făcut și doza booster?”, a întrebat O’Reilly, întrebare la care Trump a răspuns „Da!”. Imediat, susținătorii din public ai lui Trump au început să huiduie. Trump a reacționat imediat, exclamând de mai multe ori „Opriți-vă” și gesticulând cu mâna spre public. „E un grup mic de tot acolo”, a spus Trump.

În ciuda faptului că printre cei mai înfocați susținători ai săi se numără antivacciniști și conspiraționiști, Trump s-a lăudat mereu cu faptul că vaccinurile anti-Covid au fost dezvoltate în timpul președinției sale și a încercat să acrediteze ideea că meritul pentru dezvoltarea vaccinurilor aparține administrației sale. De asemenea, Trump a vorbit constant de eficiența vaccinurilor și i-a îndemnat pe americani să se vaccineze pentru a fi protejați de Covid-19.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde