DOLIU NAȚIONAL în Rusia după prăbușirea unui avion în Marea Neagră. Vladimir Putin, prima reacție după TRAGEDIE

302
DOLIU NAȚIONAL în Rusia după prăbușirea unui avion în Marea Neagră. Vladimir Putin, prima reacție după TRAGEDIE - vladimirputincloseup-1482684378.jpg

Articole recomandate

Ziua de luni, 26 decembrie, a fost declarată zi de doliu național în Rusia, în semn de omagiu față de victimele tragediei aviatice produse chiar în ziua de Crăciun. 


Un avion Tupolev 154 al Ministerului rus al Apărării, la bordul căruia se aflau 92 de persoane, printre care 8 membri ai echipajului, 64 de membri ai Ansamblului Aleksandrov al Armatei ruse, oficiali militari și 9 jurnaliști, s-a prăbușit în Marea Neagră duminică dimineață, la scurt timp după decolarea de la Soci. 


Echipele de căutare au identificat zona în care s-a prăbușit avionul și au început recuperarea cadavrelor. Nu există supraviețuitori.


Vladimir Putin și-a exprimat duminică stupefacția și regretul față de tragedia produsă în zorii zilei de Crăciun. Președintele rus a garantat că o anchetă minuțioasă va fi demarată pentru stabilirea cauzelor accidentului aviatic ți a promis că "se va face totul pentru ajutorarea familiilor victimelor".


Totodată, liderul de la Kremlin a anunțat că ziua de luni, 26 decembrie, va fi zi de doliu național.


Și premierul Dmitry Medvedev a vorbit despre tragedia din Marea Neagră. "Circumstanțele evenimentelor de azi vor fi investigate cu atenție. Toți cei afectați de această tragedie vor primi sprijin Această teribilă tragedie a dus la pierderea vieților unor oameni plini de energie și care aveau planuri mari. Este imposibil să acceptăm imensa pierdere pe care am suferit-o", a spus Medvedev.












Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
Stire din Actual : Ce SURPRIZĂ i-a pregătit PUTIN lui TRUMP
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Actual : TRAGEDIE. Un bărbat a fost găsit MORT
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : TRAGEDIE / INCENDIU într-o casă
Pagina a fost generata in 1.5464 secunde