Doliu în lumea muzicii! Rapper împușcat mortal, în fața unui magazin

185
Doliu în lumea muzicii! Rapper împușcat mortal, în fața unui magazin - deces141994424614353346101436510-1554102942.jpg

Articole recomandate

Rapperul Nipsey Hussle, nominalizat la Grammy, a fost împușcat mortal, duminică, în fața magazinului său de îmbrăcăminte din sudul Los Angeles-ului, conform media americane citate de Reuters și AFP.



Alte două persoane au fost rănite în urma împușcăturilor din fața magazinului Marathon Clothing, notează Los Angeles Times care citează surse din cadrul poliției. Potrivit acestei publicații, Hussle, în vârstă de 33 de ani, a fost împușcat de mai multe ori și transportat de urgență la spital unde s-a pronunțat decesul său.

Tragedia a avut ecouri în lumea divertismentului din Statele Unite, mai multe vedete publicând pe rețelele de socializare mesaje despre muzician.

''Nu are niciun sens!'', a scris cântăreața Rihanna pe contul său de Twitter. ''Sufletul meu e bulversat!'', a adăugat ea.

Muzicianul și producătorul Pharrell Williams a scris pe Twitter că Hussle a fost o forță ''pozitivă'' care a ''inspirat milioane''.

Rapperul Drake a dezvăluit că vorbise cu Hussle să înregistreze împreună un cântec la sfârșitul acestui an. ''Îți mergea cel mai bine și eram atât de bucuros să văd de la distanță'', a scris muzicianul într-un mesaj publicat pe Instagram.

''Plecat prea devreme", a scris Snoop Dogg pe Instagram. "Sunt atât de trist acum, mă voi gândi la momentele bune pe care le-am petrecut împreună", a adăugat rapperul.

Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat într-un comunicat că împușcăturile au fost semnalate în jurul orei locale 15:20 în zona Slauson Avenue și Crenshaw Boulevard, trei victime fiind transportate la un spital unde a fost pronunțat decesul uneia dintre acestea.

Un dispecer din cadrul departamentului de poliție a refuzat să confirme identitatea victimelor, iar un purtător de cuvânt nu a răspuns la întrebări, notează Reuters.

Agresorul a fugit de la fața locului, notează AFP care citează un purtător de cuvânt din cadrul poliției.

Hussle, pe numele său real Ermias Asghedom, a crescut în sudul orașului Los Angeles și obișnuia să vorbească adesea despre perioada petrecută în tinerețe într-o gașcă de stradă. Ulterior artistul s-a pus în slujba comunității, potrivit articolelor apărute în presă.

Discul său de debut, ''Victory Lap'' a fost nominalizat la categoria ''Cel mai bun album rap'' la ediția din acest a premiilor Grammy. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4882 secunde