Doi soldați britanici, răniți într-un tir cu rachetă tras de Statul Islamic

324
Doi soldați britanici, răniți într-un tir cu rachetă tras de Statul Islamic - 13191496-1546774214.jpg

Articole recomandate

Doi soldați britanici ai coaliției internaționale anti-jihadiste, condusă de Statele Unite, au fost răniți sâmbătă seara într-un tir cu rachetă tras de gruparea Statul Islamic (SI) în estul Siriei, a indicat un ONG, relatează AFP.

''Doi soldați britanici ai coaliției anti-SI au fost răniți în timp ce un combatant kurd al Forțelor democratice siriene (FDS) a fost ucis în urma unui tir cu rachetă al jihadiștilor în sectorul Al-Chaafa'' în ultimul punct controlat de SI în provincia Deir Ezzor (est), a declarat directorul Observatorului sirian al drepturilor omului (OSDO), Rami Abdel Rahman.

''Cei doi soldați britanici au fost transportați cu elicopterul pentru a primi îngrijirile'' adecvate, a adăugat el, fără a menționa destinația sau spitalul unde au fost transportați cei doi soldați.

Mai multe țări occidentale și arabe fac parte din această alianță internațională creată în 2014, între care Regatul Unit.

Coaliția și FDS au lansat în comun o ofensivă la 10 septembrie împotriva celei mai recente redute a SI în această zonă de la granița siriană cu Irakul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.383 secunde