€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Doi militari ruși, capturați de Stat Islamic: Într-o filmare, unul dintre ei pare să aibă arsuri pe față

Ştire online publicată Marţi, 03 Octombrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Rețeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marți o înregistrare video în care sunt prezentați doi militari ruși capturați în Siria, relatează site-ul agenției Reuters.

Cei doi militari ruși au fost capturați în timpul confruntărilor din zona Deir al-Zor, anunță organizația teroristă sunnită. În înregistrarea video, cei doi militari apar îmbrăcați în haine de culoarea gri, iar unul pare să aibă arsuri pe față. Unul dintre militari vorbește în limba rusă.

Rusia a trimis militari în Siria pentru a oferi asistență Administrației Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente și teroriste.

Ministerul rus al Apărării a negat, marți seară, informațiile privind capturarea a doi militari ruși în Siria, în contextul în care organizația teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare în care a prezentat doi presupuși ostatici ruși.

"Toți militarii ruși desfășurați în Siria își îndeplinesc sarcinile", a transmis Ministerul rus al Apărării, potrivit agenției Tass.

"Nu au existat incidente de genul capturării de prizonieri sau pierderi de vieți omenești în zona Deir al-Zor ori în alte provincii siriene", subliniază Ministerul rus al Apărării.

Rețeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marți o înregistrare video în care sunt prezentați doi presupuși militari ruși capturați în Siria.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7209 secunde